Ahşap Saksı, Ahşap Ürünler

Ahşap Saksı Modelleri

Ahşap Saksı Modelleri

Ahşap saksı modelleri yaşam alanlarımızın dekorasyonu için vazgeçilmez ürünlerdir. Ahşap çiçeklikler, geniş kullanım  alanları sayesinde hemen her bölgede karşımıza çıkabilmektedir. Bahçelerde, sosyal tesislerde görmeye alışık olduğumuz ahşap çiçeklikler boyut olarak saksılardan daha büyük ve geniştir. Ortalarında yer alan bölme sayesinde oturma alanına da sahip olabilmektedir.

Ahşap Saksı Modelleri

Ahşap saksılar, dekoratif görünümü ile çevremize güzellik, sadelik ve doğallık kazandırır. Ahşap saksılar bitki yetiştirmek ve korumak için sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Ahşap saksı modelleri iç ve dış mekan kullanımına uygundur. Dekoratif ahşap saksı modelleri ev teras ve işyerleri, işletmeler, oteller,  moteller, alışveriş merkezleri tüm özel mekanlarda kullanılmaktadır. Ahşap saksı modeli seçerken bahçedeki diğer bahçe mobilyalarımıza uygun bir tarz ve renkte olmasına dikkat edilır. 

Dekoratif ahşap saksı çeşitlerimiz ile evlerinizi, bahçelerinizi tüm özel mekanlarınızı güzelleştirin. Ahşap çiçeklik, içerisindeki oyuklara eklenen toprak ile büyük fideler için son derece uygundur. Standart saksılar hem görünüm hem de büyüklük bakımından iri fideler için yeterli alanı sağlayamazken ahşap çiçekliklerde böyle bir durum söz konusu eğildir. Ahşap saksı, ahşap saksılar, ahşap saksı modelleri diğer saksı çeşitlerine göre çok daha sağlıklıdır. Ahşap doğal bir üründür ve doğanın temeli olan toprak ile uyumludur. Çiçekler toprakla uyum içerisindeki ahşap saksılarda çok daha sağlıklı ve verimli olurlar

Ahşap Saksı Tasarımı

İç ve dış mekan saksı, çiçeklik modelleri isteğe bağlı da projelendirilebilen özel beklentilere göre tasarlanıp imalatı yapılmaktadır. İmalatını yaptığımız dekoratif ahşap saksı modelleri iç ve dış mimarilerde mükemmel sonuçlar alınmaktadır. Dekoratif ahşap saksı üretiminde 1. Sınıf sarıçam, ladin kereste kullanılmaktadır. İsteğe bağlı olarak İROKO, TİK vb. sert ağaç ta kullanılmaktadır.

Ahşap yüzeyler sıfır zımpara ile zımparalanıp ve kereste dört tarafı silinmiş ve pahyalanmış olacaktır. Üretimde kullandığımız tüm ahşap malzeme emprenye edilmiştir. Emprenye işlemi, ahşap malzemenin bünyesinde oluşabilecek çürüme ve böcek tahribatı ile yanma, deformasyon ve benzeri olayları önlemek amacıyla belirli standartlara göre çeşitli kimyasal maddelerin uygulanmasıdır. Emprenye işlemi ahşabı dış hava koşullarına karşı daha dayanıklı hale getirir. Dış mekan ahşap saksılar uzun ömürlüdür.

Ahşap saksı modelleri istenilen genişlik ve uzunlukta üretimi yapılabilmektedir. Standartların dışında özel saksı ve çiçeklik imalatı yapıyoruz. Ahşap dış mekan saksı ve çiçeklik metal aksamları gazaltı kaynak makinesi marifetiyle kaynak işlemi yapılıp gerekli temizlik işleminden geçirilerek etektro statik toz boya ile fırın boyama işlemine tabi tutulur. Tüm ahşap saksı ve çiçeklikler için kullanılan bağlantı elemanları galvaniz kaplanmalıdır. Ahşap saksı ve çiçeklik renkleri çoğunlukla yeşil kahverengi ve beyaz emprenye renkleri tercih edilmekle beraber isteğe bağlı olarak tüm ahşap katalog renkleri uygulanır. Ahşap imalatımızda emprenye katkılı su bazlı boya kullanılmaktadır. Ahşap saksılarımız, çiçeklerinizin çok daha uzun ömürlü ve sağlıklı olmasını sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir